Wiskunde..en andere exacte vakken!

Khan Academy, for free, for everyone, forever

Klik hier voor NL uitleg over KA

Ga direct naar de site en meld je aan! Klik hier.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ben jij al uren aan het worstelen met ingewikkelde wiskunde-formules en grijp je toch iedere keer naar het antwoordenboekje? Khan Academy legt het wel uit, of het nou goniometrie is, de stelling van pythagoras, scheikundige vergelijkingen…noem het maar op!

Khan Academy is de meest ideale digitale leeromgeving voor de exacte vakken! Dit houdt in dat er niet alleen wiskunde, maar ook vakken zoals biologie en scheikunde worden behandeld. Khan Academy kan jou verder helpen waar ik of jouw docent dat niet meer kan!

Kleine voorwaarde is wel dat je Engels een beetje gevorderd moet zijn maar laat je hierdoor niet afschrikken, er is vertaling!

Hoe werkt Khan Academy?

Ze hebben het je erg simpel gemaakt. Meld je aan op http://www.khanacademy.org. Inloggen kan met een Google of Facebook account. Nu heb je gratis toegang tot alle filmpjes met uitgebreide uitleg over o.a. wiskunde! Het fijne is dat je het direct kunt toepassen op de speciaal ontwikkelde oefeningen. Fouten maken is niet erg, er wordt direct uitgelegd hoe het wel moet.

Vrees niet dat jouw niveau te hoog/laag is voor Khan Academy, ze hebben instructie filmpjes bestemd voor alle doelgroepen! Peuters die net leren tellen tot studenten voor hogere wiskunde!

Zoek het onderwerp op en bekijk de filmpjes, hiermee verdien je punten! Met de punten behaal je steeds een nieuw niveau. Als je de Engelse vertaling van het onderwerp niet kent, zoek het trefwoord op met Google translate of een woordenboek…je komt er wel. Als je het dan nóg niet hebt gevonden kun je hier een reactie achterlaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s